Meny

Styrelse

p-norman2
Peter Norman
Styrelsens ordförande, född 1958
Peter Norman var tidigare finansmarknadsminister i alliansregeringen. Före det var han bland annat ordförande i Carnegie Investment Bank och VD för Sjunde AP-fonden.
johnsson
Anders Johnsson
Styrelseledamot, född 1959
Anders har tidigare verkat inom SEB under många år. Senast var han Global Head of Life & Wealth Management och medlem i koncernledningen. Före det var Anders bland annat globalt ansvarig för Trading & Capital Markets.
torbjorn
Torbjörn Olofsson
VD:s ställföreträdare, förvaltare, styrelseledamot, född 1965
Torbjörn har varit verksam inom finansmarknaderna i olika befattningar sedan 1990. Han kommer närmast från Nektar och Brummer & Partners där han var verksam i ca 15 år, bland annat som arbetande styrelseordförande i Nektar, förvaltare i fonden Nektar samt som delägare i Brummer & Partners. Före det arbetade han bland annat på Investor och Riksbanken.
bild_janne
Jan Häggström
Styrelseledamot, född 1949

Jan har verkat inom Handelsbanken i olika befattningar sedan 1988. Mellan 1998 och 2016 var han chefsekonom och chef för makroanalysavdelningen på banken. Under dessa år var Jan också medlem i bankledningen på Handelsbanken.“Våra förvaltare har lång erfarenhet från välrenommerade förvaltningsorganisationer”